9 Mayıs 2016 Pazartesi

Hayvanlar için en iyi tedavi ve bakım


            İstanbul' da hayvan hastanesi alanında yeni bir hizmet anlayışı sizler ile buluşuyor artık. Avcılar hayvan hastanesinde evcil hayvanlarınız için aradığınız tüm şartları sağlayan bir kadro ve güler yüzlü personel ile karşılanacak sevimli dostlarınızın sağlık sorunlarını ve periyodik bakımlarını gönül rahatlığı ile yaptırabileceksiniz. Avcılar hayvan hastanesinde alacağınız hizmet karşısında memnun kalmamanız için hiç bir neden olmayacak.

            Avcılar hayvan hastanesinde birçok konuda hayvanlarınızın sağlık sorunlarını çözüme kavuşturan tecrübeli bir ekip görev yapmaktadır. 2010 yılından bu yana hizmet veren Avcılar Hayvan Hastanesinde siz de sevimli dostlarınızı güvenilir ellere emanet edin. Kısırlaştırma, ameliyat, tümör ameliyatı, tahlil, kırık ve ortopedi operasyonları, göz ve kulak tedavileri, özel organ operasyonları ve daha birçok muayene ve operasyon Avcılar Hayvan Hastanesinde profesyonel şekilde yapılmaktadır.


            Acil ve yoğun bakım hizmetinin bulunduğu hastanede operasyon ve tedaviler hijyenik ortamlarda yapılmaktadır. Araç hizmeti ile istediğiniz adresten teslim alınan sevimli dostlarınız tedavilerinin ardından tekrar teslim edilmektedir. Vet assistans istanbul ile hayvanlarınız güvenilir ellerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder